NL
EN
EN
NL

Regie & strategie.

Hoe zet je je product, dienst of merk succesvol in de markt? Je wilt dat mensen jouw product zien, erin geloven en gebruiken. Welke positie heeft je product en hoe ga je dat bereiken? Wij helpen je graag om die strategie te ontwikkelen.

Of het nu gaat om individuele bedrijven of collectieve promotiecampagnes, wij begeleiden je bij het bepalen van de strategische richting tot en met de uitvoer van de daadwerkelijke activiteiten. Natuurlijk zijn we wat eigenwijs, maar dat is dan altijd met een achterliggende gedachte, want we denken graag met je mee. We starten met de positionering van de organisatie en kijken samen hoe die vertaald kan worden naar het product. Na het bepalen van de koers wordt een activiteitenplan opgesteld. Fresh Retail fungeert gedurende de uitvoer van de activiteiten als projectmanager en in sommige activiteiten ook als uitvoerder. Hiervoor zetten we ons brede en deskundige netwerk in en houd je slechts 1 aanspreekpunt. Ook hierin geldt; een pragmatische en innovatieve aanpak, dat is waar wij voor staan.
 
Sommige opdrachtgevers gebruiken ons alleen als klankbord. Met anderen volgen we het gehele traject om vervolgens een vertaalslag te maken en de strategie te implementeren. Maar ongeacht de situatie: onze aanpak is altijd vers.
 

“Wij zorgen ervoor dat mensen jouw product zien, geloven en gebruiken.”

Gerelateerde cases.

Campagne Cymbidium Bekijk case
Orchids - Show who you are! Bekijk case
Campagne Fabulous Freesia Bekijk case