NL
EN
EN
NL

Moklew.

Grote kans dat je de titel hierboven al twee keer hebt gelezen. Moklew? Waar slaat dat op? Het is gewoon het woord welkom, maar dan achterstevoren geschreven. Waarom we dat doen? Om even je aandacht te vangen. En omdat we er wel van houden om ‘buiten de lijntjes’ te kleuren. Mede daardoor is ons bureau op een wat wonderlijke manier gegroeid.

We begonnen eenvoudig, met marketing en promotie voor de sierteeltsector. Maar al snel viel onze aanpak ook op bij groente- en fruittelers. Die werken immers ook met verse producten. En vandaar was het een opmerkelijke, maar geen onlogische, stap om met chef-koks een inspiratiereis naar Japan te maken. Want die koks werken immers ook met … precies! Zo groeide ons activiteitenpakket. Of dat gepland was? Nee, niet altijd. Maar met de begrippen ‘vers’ en ‘retail’ in ons DNA verankerd zien we altijd mogelijkheden. We onderzoeken, we geven strategisch advies, we voeren uit, we creëren, we begeleiden, we analyseren …
 
Is je bedrijf toe aan een next step? Wil je een nieuw product of merk introduceren? Heb je eenvoudigweg geen ‘handjes’ genoeg voor social media of geen idee waar te beginnen met de ontwikkeling van een marketing communicatie strategie? Bel, app of mail ons!

Elke vraag over markt en communicatie vinden wij een uitdaging. Klein, groot, maatwerk … wij komen graag tot een oplossing waarmee we het verschil maken.