NL
EN
EN
NL

fresh retail trips.

Winkelen zoals je dat nog nooit hebt gedaan! Fresh Retail reizen zijn korte studietrips in binnen- en buitenland die je retailkennis verhogen en je in staat stellen om met een frisse blik naar retailconcepten te kijken. Het mooie van de trips is ook dat je het samen doet: “Meer samen is samen meer”.
 

De reis leidt langs diverse winkelformules, van discount tot leisure, van convenience tot experience en van traditional tot innovator. Maar ook hybride retailconcepten komen aan bod. Het initiatief van nieuwe inspirerende winkelconcepten ontstaan vaak door jonge nieuwe ondernemers van nu.

Gedurende deze reis ligt de focus op het herkennen van de succesfactoren van elke formule. Tijdens de reis komen steeds andere thema’s aan bod ter verdieping van de retailkennis. Voorbeelden hiervan zijn positionering, multi-channel retail, presentatietechnieken, assortimentsbeleid, doelgroepsegmentatie en brein- en schappositie. En … dan doen we er nog een schepje bovenop: onverwachte inspiraties, out-of-the-box ideeën maar altijd met een vertaalslag naar je eigen bedrijf of product. Een ding is zeker: na een Fresh retail reis kun je nooit meer normaal een winkel binnenlopen!

Op verzoek stellen wij ook in-company reizen samen, geheel afgestemd op je wensen, of voor je buitenlandse klanten die naar Nederland komen. 

Na een Fresh Retail reis kun je nooit meer normaal een winkel inlopen!
Ge√Źntereseerd?
Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met Henk.
Mail Of bel +31 (0)6 55 12 33 30

Gerelateerde cases.

Culinaire inspiratiereizen Bekijk case
Huur Henk Bekijk case