NL
EN
EN
NL

Culinaire inspiratiereizen.

Nieuwe impulsen, van street food tot sterrenrestaurants, van botanische tuinen tot lokale markten. Tijdens de culinaire reizen die wij vanuit Fresh Retail jaarlijks organiseren voor Nederlandse topchefs en hun toeleveranciers prikkelen we de zintuigen door de geuren en authentieke smaken van het land en hebben we bijzondere ontmoetingen.

Zo waren we in Japan waar we o.a. een bezoek brachten aan ‘Tsukiji Fish Market’, de grootste visafslag ter wereld. In Vietnam hebben we het productieproces van de beroemde vissaus Nuoc Mam gezien (en geproefd!). In Peru bezochten we lokale boeren in de Andes en ontmoetten we de bekende Peruaanse chef Gaston Acurio. In Zuid-Korea stonden onder meer de traditionele Koreaanse barbecue stijl Gogi Gui en het eten van Kimchi op het programma. En in Brazilië maakten we tijdens een tocht door de Amazone kennis met inheemse groenten, vruchten en kruiden.

Aan veelzijdigheid ontbreekt het niet tijdens de culinaire reizen: we laten deelnemers kennis maken met inheemse producten en smaken en organiseren ontmoetingen met grote chefs. We ontdekken bijzondere producten en leren authentieke bereidingswijzen en traditionele kooktechnieken. Elke reis is een rollercoaster van inspiratie en culinaire ervaringen.
Ge√Źntereseerd?
Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met Henk.
Mail Of bel +31 (0)6 55 12 33 30

Gerelateerde cases.

Fresh Retail trips Bekijk case
Huur Henk Bekijk case