NL
EN
EN
NL
Ontdek Japan! Zien, proeven en beleven
Verse inspiratiereis, oktober/november 2017*

In oktober/november 2017* organiseert Fresh Retail in samenwerking met Apex inc. een inspiratiereis naar Japan voor iedereen die geïnteresseerd is in VERS met hoofdletters. Of het nu om bloemen of planten gaat of om food. Japan is uniek en wij zullen je onderdompelen in een unieke vers wereld.

Japan is het land van de onbegrensde mogelijkheden, zo geldt dit ook voor de verscategorie AGF en de sierteeltsector. Deze reis zal starten in Tokyo, waar we de bekende “Tsukiji” vismarkt bezoeken. We vervolgen onze reis door de wereld van de Japanse sierteelt. Met hun unieke afzetsystemen (off- en online), de Japanse bindtechnieken en niet te vergeten hun ongeëvenaarde  manieren van verpakken.(naar de OTA bloemenveiling en diverse (bloemen)winkels), warenhuizen met een food department en supermarkten waar we inspiratie opdoen op het gebied van trends, presentatietechnieken, kwaliteit en belevingsconcepten. Tevens bezoeken we succesvolle en bijzondere bedrijven in de food en sierteelt.
 
Op deze reis maken we kennis met de fascinerende cultuur en eetgewoonten van Japan. Van top restaurants tot streetfood, beide zullen we beleven en ontdekken tijdens de reis.
 
Na het hypermoderne Tokyo reizen we door naar Kyoto, de culturele hoofdstad van Japan. De oude stad is meerdere malen de hoofdstad van Japan geweest waardoor er vele machtige keizers en shoguns hebben gewoond. Deze machtige heersers hebben allemaal hun architectonische en culturele voetprint achtergelaten in Kyoto. We laten u kennismaken met bijzondere producten, nieuwe smaken, innovaties en u wordt geïnspireerd door nieuwe productontwikkelingen in sierteelt en AGF.
 
Kortom, een reis vol contrasten tussen authenticiteit, verbinden en vernieuwing. In het programma wordt zoveel mogelijk aandacht besteed aan de vakgebieden van de deelnemers. Het doel is van elkaar te leren en geïnspireerd te worden door Japan.
 
*Voor deze reis zijn verschillende data beschikbaar:
- zondag 22 oktober t/m zondag 29 oktober 2017
- zondag 29 oktober t/m zondag 5 november 2017.
Op basis van de beschikbaarheid van de deelnemers zal de definitieve datum bepaald worden.


Wilt u deelnemen aan deze reis, meldt u dan aan met het inschrijfformulier.

    
Beleef Japan met ons mee - once in a life time opportunity!
geplaatst op: 14 augustus 2017