NL
EN
EN
NL
Foto’s zijn de ideale manier om je product of dienst aantrekkelijk over te brengen. Door de juiste fotografie op je website, social media pagina of in je promotiemateriaal te gebruiken zorg je ervoor dat je product extra opvalt en wordt onthouden.
 
Productfotografie voor je website
Uit onderzoek van GFK (maart 2016) blijkt dat het gebruik van goede productafbeeldingen steeds belangrijker wordt voor websitebezoekers. Bezoekers bepalen namelijk in twee tot tien seconden of ze verder kijken op je site, of dat ze verder zoeken en bij de concurrent terechtkomen. Uit het onderzoek is gebleken dat als een webshop goed belichte en scherpe foto’s van je assortiment toont, de succesvolle webshopbezoeken met 61% stijgen. Het spreekwoord “een foto zegt meer dan duizend woorden” luidt dus niet voor niks.
 
Magische aantrekking
Daar waar productfoto’s van essentieel belangrijk zijn vanuit het praktisch oogpunt zorgen sfeerfoto’s zorgen voor een magische aantrekkingskracht. Kies voor je producten de sfeer, achtergrond en omgeving die bij jouw product en/of identiteit past. Dit zorgt voor een de juiste beleving.
 
“Een foto zegt meer dan duizend woorden”.

      
Ook wij zijn zeker wel eens trots op ons eigen resultaat. In opdracht van kwekerij Arend Roses vond ter promotie van noviteiten een fotoshoot plaats via Fresh retail, waarin het karakter van de rozen in sfeerbeelden wordt getypeerd. De foto’s werden ter ondersteuning van de productintroducties op o.a. op de website en social media geplaatst.
 
Voor het online platform Loveflowers.nl fotografeerden wij in onze studio de producten voor de webshop. Het resultaat: kwalitatief frisse foto’s, die een goede weergave geven van het werkelijke product.
 


Fresh Retail HELPT GRAAG!
Wij willen samen mooie product- en sfeerbeelden maken die opvallen bij jouw doelgroep.  In onze fotostudio beschikken we over alle apparatuur om goede productfotografie te maken. Maar ook sfeerfotografie behoort tot de mogelijkheden. We regelen de locatie, styling, modellen en zorgen dat je producten in de juiste ‘settings’ belicht worden. We gaan graag met jou om de tafel om te bespreken wat er allemaal mogelijk is.
 
   


 

geplaatst op: 6 juli 2017